CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

joi, 29 octombrie 2009

It'sss wednesday.riight?^^ mereu am avut o obsesia pentru asta ueee-d-nes.dei.:>
uensdey.mda."ha-ha ha"u're funny.Stai!e joi,deci nu e wednesday.teapaaa.ameteala ^^


eu sunt mai taree!ca sabia lui zorroooo!intru calare-n bar pe calu' din malbooo-ooo-ro!<3 credite pirsh respectiv smokie,crisa,pirsh...:-? etc.

pe scurt.he's such aa..a.a.a.an idiot >.< mean...
"i think you're really mean...really mean.." [devil zmail]

pe mai lung...a fost o zi destul de buna,adica nah...venit cu lolipopu la mine[de parca nu-mi ajungea o acadea pe zi,dar ma rog,era cu guma,soo..].am ajuns la romana,am vorbit noi pe-acolo ca suntem doar 5 in clasaaa...si apoi niste ore cretine de la care nu mai stiu nimic,desi m-am gandit toata ziua cum o sa formulez chestiile pe blog.au fost si ceva dume,dar nu le mai tin minte...pai sa vedem..de dimineata mi-am dat seama ca intr-o zi obisnuita daca se intampla sa fie 2 ore in care ajunge profu dupa mine.

asta de tehno,machoo man.ciudatuuu.7 lei.frate ce m-am turtit de el la intrarea in scoala >.< eu repede sa scap,si asta se pusa pa' tocu' usii,si face ca daca n-am legitimatie nu intru.aham.

viata e asa plictisitoareee.aa.da.micky is such a...a..a...beach.^^ adica nah,e o plaja,ii palunga and stuff.nu va ganditi la porcarii,obsedatilooor.
asa,si in ora de fizica imi faceam guma mai artistica[guma de steers] si nu eram atenta,nah,vorbeam dee faptu' ca isi schimba pozitia fata de punctu' de reper,si n-am stiut sa explic..profaaa,cu glume de profesori -> "esti indragostita?"
nu shittn'..and micky,as always -> "daa doamnaa!"
profa-> "ne spui si noua de cine?"
dee osu capilar al masii lu' micky.care,tot ea sa se bage "daa doamna,de adi de la a 5a."
T.T some girls are stupid.and that iz all.omule.duda.chiar am fost asa aerianaa?
ok,like sucks <3

51% emo,cu gradul de melancolie acuta...well,kinda' true.

asa deci.umpland postul asta cu toate prostiile posibile,am stat si eu la o ora de desen [prima mea ora de desen] cu "'haaalb si neegru!" si m-a tot injurat aia in gandu' ei.ma rog.vacaaa sucks!

everybody suuucks.even u.yeees,u,lil'nigger =))
hai,va pa.
stiti voi,postez pana prin duminicaaa.


welcam halloween ^^

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire