CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Mi-am adus aminte de postul meu in care am incetat sa spun ca sunt aberanta si tru si-atat si..si..si ma rog sa fie bine si asta.

"Who am I kiddin'?"

Da bai,a fost nasol,a fost al naibii de nasol,am ras mai fals decat am ras in toata viata mea,pentru ca stiam ca tre' sa ies cumva in evidenta...si n-am reusit nimic.

Doar,un copil,doar unu' si-mi ajungea sa il sacai toata ziua ca sa rezist,dar n-am...poate ca sunt prea ciudata.For example...

Porcaria aia de trecut pe sub bara,ca deh,asa se face la party-uri...Pe naiba...eu stateam pe scaun si ma prefaceam ca-s preocupata cu infulecatu' p'acolo...pana si-a adus aminte soacra-sa lu' Alex ca eu sunt intimida prin fata grupurilor,si imi urla prin muzica sa vin si eu.Si pe naiba,am stat in spatele tuturor si m-am ascuns,chiar si cand m-au dus aia pana sub..chestie..tot m-am dus inapoi.

La fel cu dansatu'..."tuu,picel,sa dansezi mai mult ca toti!" "daaa,sigur!" [after] "dansasi ma?" "da,cel mai mult!" Asta insemnand ca stateam pe un scaun si dadeam din umeri,pana m-a tras polina de mana ca nu avea cu cine dansa :| Yeahh.ce tru.

And then,I'm so obssesed...
Ma gandeam eu la doua lucruri in acelasi timp,la chestia aia obsedanta de care nu prea stie nimeeni,si la faptu' ca x-a micky are niste bratari dragute.si ma rog,eu,sa o intreb de unde si le-a luat [chiar daca nu imi iau si eu,dar asa..] ,si formulasem deja in minte: "mihaa,de unde..." si a iesit ceva de genuu' "obsesiaaaaa meaaa" X.X please kill me doog.

*a nu se intreba care-i faza cu dog,ca n-am ce raspunde :))

legat de ziua asta respectiv duminica.
is zilele craiovei[nah,p'asta n-o tin asunsa,stau in crai-u-ovaa :>] asa,si sa merg si eu in centru cu kiduu.da,ne plimbam noi p'acolo,el sa mai zica ceva de x si y,eu sa rad cand ii vad pe copiii aia ce se bucura de clowni...si mno,o bratara pentru mama[care se vrea a fi pentru mine,am ales culori mai simple,rectem neagra cu dunga alba si rosie :>] care o fost cam scumpa [cred eu,care-mi cumpar bratari "ziiilnic"]
si apoi cand am vrut sa plecam,am vazut chestii d-alea dragute de pus pe mana,nu stiu cum se numesc,dar sunt foarte foarte tari.si mnoh,tot nu mi-am luat.daar,e si maine o zi...

alte chestii...maine o sa o vad pe barbie si o sa dau test la romana.ka-wa-i-i-i-i.si ghici pe cine-am sa mai vad?mda.

"she likes him too..."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire