CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 10 octombrie 2009

schimbari

Exact,atunci a fost atunci..si azi nu prea s-au schimbat lucrurile.


Devin superficiala si materialista,probabil peste cateva zile voi avea pretentii imense,si incepe sa ma sperie de-a binelea faptul ca am crescut si peste...o luna,o sa fie oficial.

E bine ca ma cunosc partial si nu m-am grabit sa imi retrag cuvintele,probabil as fi ametit complet.Daca ai sentimente cand esti copil,si te comporti asa ciudat,nu vreau sa stiu cum o sa fie sa fiu mare.

Momentan presupun ca n-am ce face,decat sa continui viata asta banala si sa accept toate schimbarile,

O parte buna e ca o sa ma reapuc de mersu' prin palatu' ala frumos al povestilor,cica sa nu-mi irosesc talentul.Da,uite ceva ce merita asteptat saptamanal.

Si astept ziua de luni cand incepe iar scoala,chiar daca ma calca pe nervi zambetu' ala de plastic al lui Barbie,e important ca am niste nebuni care ma streseaza continuu si care ma fac sa raman cretina in momentele mele.

Stiu,stiu,nu prea cititi,nu prea intelegeti,dar am zis,ciresica nu vrea decat sa isi expuna aberatiile,nu-i pasa cine le stie.

[exceptand cateva persoane.cam asta,da]

A...pe langa asta.Lucruri buneee...se pare ca e usor sa te certi cand esti copil,deci o sa supravietuiesc,la cat de mult ma cert prin scoala,e bine.Bipaie telefonul ala din 10 in 10 minute T.T

Asaaa...am cateva actualizari de facut la meniu.Cee ya cand o sa am ce spune ^^

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire