CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

marți, 13 octombrie 2009

melclancolic

Louie scumpete

E marti.adica ziua dupa luni.si ultima zi de sport a saptamanii.am o colega nouaaa.si sper sa o corup sa ii pot spune gaabz sau gabuu',chiar daca am impresia ca n-o sa mearga asa repede.am impresia ca o sa treaca de partea lu' polina,but,whaatever xD

Am facut sportul.Bine,nu mai e asa de rau la basket,am reusit sa dau un cosulet mititel,e bine pe moment,nu mai sunt asa scunda si ma descurc sa prind o minge daca imi arunca una.

Sunt partial vindecata,cel putin asta incerc sa cred.am momentele mele in care constientizez tot ce se petrece si,intr-un mod mititel,ce se va petrece in viitor.acum nu ma refer la vreo putere a globului de sticla,doar faptul ca unele lucruri..sunt imposibil de implinit.si poate visele chiar trebuiau sa ramana vise.si asa vor ramane.da,uite cum se schimba lucrurile imediat,maine voi fi pe jos,iar azi cred ca pot sa ma descurc.

Legat de Louie scumpete,mi-am adus aminte la ora de sport de episodul cu baseball si frazele mele favorite: Ma scarpini si tu pe spate,te scarpin si eu pe tine. si Louie scumpeteee,adu-l pe Louie!

Serialul ala e genial.Si m-am simtit ca louie:talentul echipei la baseball[basket]

Disperarea mea pentru excursie s-a dus si aia,si mi-am dat seama de ce nu am mers in excursii,asa ca..bun venit weekend fara teme,presupun ca n-or sa se duca cu temele dupa ei cand vor pleca in excursie....

Si vechea parte melancolica...
Ciresica,Copilul care se teme sa creasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire