CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Knocks u down

*And it knocks u down,it knocks u down...*

~Stiiiirea zilei~

Asaaa.
8:05 - Trezirea.Huh?m-am trezit eu asa devreme?ce traditie ciudata mai e si asta?!?
8:55 - Iesit din baie -tot in pijamale.Ok,cu cateva dubii,hai si-mbracate pentru palatuuu'.
9:20 - Kidoh s-o trezit.Eu am terminat sa ma imbrac,si se apuca sa-mi faca lista cum sa umblu prin casa sa ii zic lu' mami de x si lu' tati de y.
9:30 - Finito.Acum "tzusti" in masinaaa.
9:40 - Fratemeo m-a trimis singura in clasa,si mi-a zis sa raspund la telefooon.
10:00 - Dupa ce m-a stricat la cap ca de ce nu vorbeesc,l-am lamurit si cu asta :-j
10:01 - Am intrat in clasa si am aflat ce sa faac.
10:10 - Si daai si chinuie-te sa intelegi ceva din oracolul ala.
10:30 - Citit old poetry,si dai cu sarcini nooi.
11:25 - Au inceput sa vina astia de-a 3-a...Copilu' ala cretiiin...Emii,isi uitase haina acolo de doua saptamani
Asa,acum,in mareee...cretinitatea s-a baricadat printre haine sa nu aflam ce scriee,s-a laudat cu lenea lui...eu am xeroxat si am ascultaat end of palatuu-h.

Toate bune.aM ajuns in real,am cautat ceva potrivit,si ne-am indreptat spre pizzerieee.si dai si strofoaca-te cu doua feliute de pizza.Si am ajuns la 12:00,pen' ca sunt mereu punctuala.Si nu era decat sarbatoreala si doi veri...pe care tot nu stiu cum ii cheama.Ok,si am ajuns acolooo...dupa ce au venit toti,ne-am dus in fata localului,unde mi-am dat seama ca eu inca eram cu plasa de cadou in brate,si i-am spus ca stie deja ca sunt ametitaaa,un la multi ani spus verry nasoool.si apoi treci acolo.Ne-am asezat la locurile noastre,ne-am familiarizat cu locuu'....Asa,acum misca la chestii amuzante.

~Mometul tortului - Alex sa manjeasca sarbatoritu' cu tort,ii da asa pe tot obrazu,si "isi curata degetu" manifestand o curiozitate ciudata pentru gustul lui :> Desi nu mai era frisca pe ala,cine stie la ce visa ea cand...isi lingea degetul.ca sa nu fac vreo exprimare.
~Stiiil,alegza.mingea aia de "tzopait",pe care m-am certat cu ea,in timp ce ceilalti dansau,ea era acolo.si cade ea de-odata,vine la mine si faceee... "fataaa,cazui si ma si...." fartuui.[a.k.a. fart.a.k.a. fartiing]
~Suuuch as.Tot alex [oare asta se numese su[g]fletu' petrecerii?:>].S-a servit mancarea,o gramajoara de cartofi cat de o persoana[si noi eram 8] si in jur niste chestii carnoase.Aleex,repede. "Stephooo,da-mi furculita ta" Si a luat toti cartofii >.< jumatate i-au cazut pe drumul spre farfurie,au mai ramas vreo 10,si se explica ea in timp ce lua si carne "omuleee,e drumu' spre rezidenta!vreau sa traieesc!" =))


Neeew -> this -> =) means -> :)

Sooo.... =)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire