CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

joi, 15 octombrie 2009

sablonouu

L-am schimbat.Acum e..."beauty".Imi place cum a iesit,si se potriveste cu starea mea cand vine toamna..sau mai degraba,cu starea mea pe care o am in ultimul timp.mi-ar fi placut sa fie o aluzie la ceva melancolic decat la frumusete,ca nu ma pot simti,dar e ok,nu le pot avea pe toate.

Se pare ca se poate sa rezist,nu e asa rau.in ora de engleza am stat frumos si am desenat cat au urlat aia,pana am explodat putintel la biologie,unde aia s-a gandit ca nu formulez bine si si-a trecut in "agenda ei fancy" un 4 mititel pentru mine. *yeey* so what?:))

asaaaa.what to say.nu,stiu,nu e nimic de spus..doar ceva de legat printre vise,o sa fiu artistica in perioada asta,am cazut adanc in fantana aia de melancolie,si am senzatia ca trebuie sa faca niste lucruri mari sa ma scoata de-acolo....asa,deci..

Oh,nuuu.nu artistic.mai intai,vreau sa caut pe net ceva.uneori am niste vise ATAT de ciudate.un lucru e sigur:nu o sa ma mai gandesc la moarte multi ani de-acum incolo...e ciudat cum lucruri aparent..simple iau forme ciudate si te sperie asa tare.
o.o' that was nice...uite mai,prima dta cand ma ajuta un dictionar de vise...
depinde de actiunea vrajitoarei in vis - te ajuta
- apelezi la ea - sau iti face rau? Simti ca nu mai ai controlul asupra problemelor tale, ori au devenit prea mari si ti se pare ca esti sub influenta unor ghinioane, ori dai vina pe alte forte, pentru ca nu-ti poti recunoaste vina la greselile comise. Daca visul pune accent pe dragoste, esti atras nebuneste de cineva, desi logica iti spune ca nu merita dragostea ta; daca are legatura cu planul intelectual, financiar sau profesional, dai piept cu tot felul de piedici carora nu le gasesti rezolvarea si nici macar explicatia; ai impresia ca cineva iti face rau, teama ca aui dusmani puternici, incapacitatea de a depasi problemele actuale, dand vina pe altii sau asteptand solutii de la altii; te temi de destin sau de viitor, esti implicat in evenimente de destin in fata carora te lasi in voia sortii - teama de forte oculte, ti se pare ca cineva iti vrea raul.


o sa notez asta,sa tin minte pe viitor.Si ca sa nu uit ce am visat,cautam o vrajitoare,a aparut o femeie in varsta[am cautat,si am aflat ca reprezinta frica de un anumit pericol ce se apropie] care s-a dovedit a fi o vrajitoare,cand a auzit ca vreau sa imi citeasca viitorul m-a luat de maini si m-a blestemat.am impresia ca filmul ala.."drag me to hell" ma "drag"-ge si pe mine acum :)) Pai,adevarul e ca a trecut ceva timp de cand l-am vazut,asa ca e exclus,dar semana muult femeia aia cu...personajul din film.

P.S.: observati ca imi si trag semnatura,aia melancolistica :>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire