CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

miercuri, 8 iunie 2011

aberatii

She's been crying again.She doesn't mean to,and she doesn't want to,but she's been cyring again and she hasn't asked but she wants you to kiss her cheeks and tell her everything is going to be okay,even if it won't.
tumblr e dragut.desi e siropos si chestii.

Maine o sa imi folosesc [daca nu uit iar] voucherele de huguri.Pentru ca o sa am 2 ore de mate,si pentru ca andra imi daduse niste provocari de facut.Si cred ca o sa ma scoata la tabla la mate.Si sunt bata.De ce nu imi trece pur si simplu 9 la medie si ma lasa in pace sa ma  bucur de vacanta?Oricum nu am ce invata in ultimele zile.
Toate lectiile astea sunt lipsite de logica.Nu ca as stii sa o folosesc,dar e gen "Asta e definitia.Nu intreba de ce e asa,pur si simplu acccepta.".Ma SEACA ^^'
Uite ce stupid,trebuia sa fiu stupida si sa ma bag in seama si sa dau add si sa fiu paranoica pana in iad si inapoi si sa incep sa vorbesc ciudat si sa tot sterg din randuri din postul asta.

Deci azi a fost ziua lu' Alex.Alex,adica ba.O sa ii zic ba,pentru ca la inceputul anului l-am intrebat ce porecla are si el a zis ca n-are niciuna ca "lumea ii zice ba".Gen,sunt misto.Si Alex e sensibil .__. Adica nu ma lasa sa il bat,si se supara daca il fac fraier,si e ciudat.Si inventeaza chestii o.O E aproape de treaba.Dar e ciudat.Si nu e ciudat ca mine,daca era ciudat ca mine ii luam apararea mai mult in fata lu' Larisa,pentru ca ciudatii de tipul meu nu ar trebui sa fie expusi in fata Larisei.Pentru ca nu vrem sa ii distruga.
Sunt mandra de Alex pentru ca nu o iarta pe Larisa  [mwahahahahah].Pentru ca stii,ea il cunoaste de un an,si eu de sapte,si eu nu pot sa ii bag ace in ochi  chiar daca ma calca pe coada.
Ascult Patd inainte sa daiea like.Ffs,ar fi trebuit sa intreb ce a citit.Doar ca am fost asa vaca gen "nu citii,nu citii".Si cica stiam sa folosesc psihologia inversa.I'm just really dumb when blablabla am sters aia.

Vara asta vreau sa merg cat mai des la magazin,si sa mearga cat mai multi incompetenti cu masina pe strada,eventual pe trotuar,si de preferat cu viteza mare,pentru ca nu ma incanta  ideea de a sta lesinata pe un pat din spital Stefi de clasa 8a.Stefi cea mai misto.Asta o sa fie ciudat.

Vreau colegi noi.multi,multi,multi,multi.Destui cat sa umplem o sala mai mare de clasa,cat sa ma pot muta in spatele clasei si sa pot dormi in timpul orelor fara nicio problema.
Urasc sa ma las influentata de ce zice mihaela,dar chestia aia imi roade creieruuuul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire