CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

joi, 12 mai 2011

"spuse ciudatica"

*Titlurile mele apar la blogrolluri foarte ciudat pentru ca pe skinul asta nu se vad si pun tampenii*

Deci.Toata chestia asta o sa fie mult mai usoara in cateva saptamani.Pentru ca nu o sa mai vina [nu pot sa spun nu o sa mai vi,asa vorbeam cand stiam ca persoana aia citeste blogul,dar stiu ca el nu face asta pentru ca n-avea de unde sa stie de el si n-avea de ce sa il intereseze]...asa.Pentru ca nu o sa mai vina la scoala,deci nu o sa il mai vad,deci nu o sa mai insist sa ma holbez si o sa pot sa ignor gandurile..cretine.
Ce stupid,daca as avea mai multa incredere in mine l-as stresa si m-as considera bagata in seama si etc,dar sunt destul de constienta de unele chestii.De genu' [asta e pentru dru btw] nu nu a adus markeru inapoi pentru ca era al meu ci pentru ca nu putea sa scrie cu el..si apropo mi-au luat pixu' galben si era de la kid deci boo you,guys!
Sambata e olimpiada la engleza.ceea ce e super hecta etc super.adica nu e cine stie ce dar ma pregatesc la engleza de la gradinita cand invatam culorile folosind creioanele de colorat.
Si se pare ca o sa fie o olimpiada la desen .__. Ceea ce e whoa rlly rlly cul.Pentru ca mi s-ar parea misto sa particip la un concurs de desen singura,pana acum n-am facut astaaa...doar ca duc lipsa de materiale >.> Ma rog,presupun ca odata ce sunt ok la desen pot sa ma descurc si cu HB-urile mele triste si neascutite.

Am zis ca am scapat de teze?Am scapat de tezeeeeeeeee!Adica stiu doua teze nu e un numar prea mare,dar avand in  vedere ca inca nu-s la liceu  sa am 4 teze de dat,mie mi se pare foarte stresant..Si am scapaaaat.La mate a fost urat,ne-a dat  fix ce nu invatasem eu bine [ganditi-va,am invatat ceva bine].
E ciudat,pentru ca eram sigura ca nu mai sunt asa timida si ca sunt ok si chestii,si acum ma trezesc eu sa imi placa de cineva si sa ma intimidez.
In 13 ani de prostie (si stiu ca au fost MULTE momente de prostie),niciodata n-am fost atat de proasta incat sa ma intrebe cineva ce fac si sa ma blochez si sa nu fiu in stare sa spun decat ca am corcoduse.adica...wth is going on.
Deci aveam alt blog in care imi scriam chestiile lovite de prostie,adica,niste chestii siropoase si sincere,care a inceput cu era "phahahahaha"-ului...cred ca o sa il folosesc iar.Si o sa sterg posturile alea de inainte.pentru ca stii,acum mi se par foarte idioate.si cand o sa imi treaca si asta o sa mi se para idioate si ele..poate o sa gasesc si eu un creier candva [si nu e nevoie sa dau copyright pentru ca nu citeste hahahahah].
Maine e vineri.Vineri.vineeeeeeee.riri.california king bed.niciodata nu i-am zis riri,da' trebuia sa continui cu vineri.XD

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire