CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

duminică, 8 mai 2011

facts

*skinu actual e celmaisuper si nu o sa il mai schimb asa des*
*inafara de chestia aia cu bufnita,o sa o schimb cu o cireasa cand o sa am chef*

fact - in ultima vreme,ca o idioata sub influenta tumblr-ului,mi-am tot scris pe mana your hand goes here.gen,haha,ce misto sunt eu,imit pozele de pe tumblr.si am gasit pe cineva care sa bage in seama chestia asta.adica,nu chiar bagat in seama,pentru ca maru' nu stia ca imi scriam asta pe mana si tot ne tineam de mana ca idioatele (pentru ca mar e o fata haha) prin curtea scolii cu uaif.uaif1,mar/eliza e oficial uaif2.si eu sunt uaif3,ceea ce e kawaii pentru ca me loves numarul 3.
si maine am teza la romana.si ar trebui,in momentul de fata,sa invat comentariul ala de la imn ca disperata.doar ca asta am vrut sa fac si semestrul trecut (defapt mi-am scris comentariul pe o foaie foarte mica pe care am uitat-o acasa cand am plecat) si cand sa ne apucam noi sa scriem comentariul,ne zice profa ca trebuie sa demonstram ce sentimente are poetul in poezia data si blabla,blabla.and i nailed that.adica bineinteles ca a  zis ca nu am scris destul,ca ea cand a zis 10-15 randuri se referea la 10-15 randuri de foaie A4,ca ea nu stia ca eu scriu pe caiet mic si de unde sa viseze ea.ma rog,faza cul a fost ca tot am luat 10.
doar ca semestrul trecut a fost bazat pe literatura....si semestru' asta ne-a tooot bagat pe gat gramatica.and i don't like that.

fact2 - in ultima vreme am devenit addicted fml,mlia,dbpb,omg facts si siteurile de genu.fmylife e un fel de vdc in engleza.doar ca sunt mai multe,mai scurte (lol?) si majoritatea sunt amuzante.mlia,pe care eu initial l-am crezut my life is awesome,e my life is average si are multe chestii cu potter.ceea ce e dragut.dear blank please blank e ceva gen dear america, you produced miley cyrus.bieber is your punishment. sincerely,canada. si apoi e omg facts,pe care m-am chinuit sa il traduc gen stiati ca...si e chiar tare.siteurile astea sunt destul de folositoare cand te plictisesti..si folositoarex2 cand ai de invatat la teza si pierzi vremea.

pai,presupun ca o sa trebuiasca sa fiu super duper maine la teza.deci,aa...n-am de gand sa invat prea curand si ghici cine vine maine cu 8 la teza la romana .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire