CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 14 martie 2011

comunitari.

S-a incalziiiiiiit :3
Ceea ce e supermegaultraextrasuper.Gen peste 20 de grade blabla.
Si maine e vineri.Ceea ce e si mai blabla.

Gen n-am reusit sa iau cel mai mare loc pe judet la canguru..dar macar am luat pe scoala,daa?Bine,daca eram din buzesti sau carol sau alta scoala d'asta fancy poate ca m-as fi putut lauda cu un sentiment mai placuuut in minte,dar chiar si in vuia e misto.Adica hei,scoala.Evident nu au participat toti astia care se pricep la engleza,si evident sansele mele sa fi iesit prima pe scoala si atunci ar fi fost mai mici...dar hei.it happened.
Si maine e premierea o__o si sunt incantata.Nu stiu daca primesc ceva sau asa ceva,dar imi place.E primul concurs de engleza serios la care merg si imi place faptul ca e asa oficial.

Am zis ca indiferent daca o sa imi placa sau nu de cineva n-o sa ma mai ia gura pe dinainte.Adica la urma urmei nu castig nimic din asta.Gen just break their hearts and look forward.

Azi am traumatizat doi comunitari politisti cu un caiet.
Am vazut ce jignit s-a simtit tipu' cand a realizat ca eu credeam ca is comunitari.Adica gen nu stiu daca ai fost atenta da' scrie politia romana pe uniforma.Pai eu sunt neatenta neserioasa ne..buna.XD.
Si e caietu' meu "de franceza,compunere,matematica,desen...si mai e si carte de bucate!".Desene aberatii etc,si faptu' ca am vorbit cu stress si dru in fata...locului unde stateau ei.
Adica prima data vorbeam cu alex si cu dru si eram foarte loud and stuff,si m-am ridicat in picioare ca sa le pot vedea mufele cand vorbesc,si am vazut ca statea la usa si se uita cum gesticulam noi si radea sometimes and stuff.But meh,we're kinda funneah,nothing we can do 'bout that!
Si blabla am inceput cu chestii amuzante si tipu' s-a transformat in pedo bear...e naspa,blondie e mai mica decat mine si s-ar fi pretat la jocu' aluia.Grr.
Ignorance will be,it seems,my new best friend when it comes to that

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire