CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

joi, 10 februarie 2011

Trolololol.

ow man this is so freakin awesome.I wanna fall asleep and wake up and live on this song.si un baiaaat a facut melodia asta,dude!I mean,e asa de draguta o.o.I mean,asa de draguta!!

Ok acum ma simt bine.
Am invatat niste ...teoreme.nu teorii,damn.teoreme la mate.inca incerc sa ma gandesc ce am sters din informatiile mele pretioase ca sa retin teoriile,chiar daca nu prea are sens.Adica daca am sters o informatie nu am cum sa imi dau seama care.

I'd really be careless if you'd...anw,I mean,I guess no one likes what they already has.Like "moore,moore,more"(more cigarettes?)

imi place cuvantul cigarettes.suna complicat XDD

fizica si matematica sunt singurele materii la care tocesc.
si chestia asta nici macar nu ma face proasta.sunt doar...foarte inexplicabil de incapatanata cand vine vorba de invatat la math or smth.
si pot fi foarte incapatanata,pentru ca am un cap mare.in cap atanata.imi permit.
like,la gogu puteam sa spun o definitie fara sa respir pentru ca o toceam perfect si nu ma simteam prost din cauza asta.doar ca draghici e asa friendly cu noi(like,in ce galaxie ar fi spus stefi de asta-vara asta?)...Dar le-am retinuut,si incerc sa le aplic.Adica bine,nu sa le aplic eu la tabla,ca-mi place echilibrul meu emotional de-acum.Doar,cand aplica cineva la tabla sa fac legatura intre teorema respectiva si cum se scrie.
m-am speriat azi.azi,doua ore de mate.azi,toata lumea "doamna,as putea incerca eu la problema x...?".Man,toata lumea intreba asta.Eu nu vreau sa intreb asta.Btw,drux(oare dru mai citeste asta [vezi,dru suna diferit]?),cand iti spune draghici "andra,incerci tu la problema urmatoare?" ai putea sa ii spui nu?adica,nu sugerez sa refuuuzi tu,ma refer doar..
Adica daca te intreaba daca vrei,inseamna ca poti spune nu...nu?Bine,nici nu vreau sa imi imaginez replicile.Dar e ceva involuntar. Cum ar fi "pacat ca nu vrei,oricum o faci.".De-asta nu ieseam niciodata in pauza inainte de matematica,ma temeam ca daca intarzii o sa fie ceva de genul "daca tot venisi ultima,sa treci prima la tabla".sau sa sterg tabla la mate."daca tot esti in picioare,ramai tu la tabla si fa problema x".Asa mi-a facut cand au facut greva.dar atunci a fost placut,m-a pus sa propun o tema normala,nu ceva legat de matematica,si asta a fost frumos,imi place sa comunic asa.gen I'm da boss eu aleg subiectu.
Draghici e like,foarte foarte de treaba.
Mi-ar placea mult sa fie profa de romana..decat de mate ._.
Adica la romana ma pricep si nu mi-e asa greu s-o lalai cu subiectele pe care le propune intre o "alexandru la tabla" si "ce facusi ma acolo?".dupa spune ca vorbesc mult si sa vorbesc si la tabla.e greu cu imaginatia XD
Like,ieri au venit niste tipi de la teatru sa vanda bilete si etc.Mai auzisem de piesa inainte.si chiar vroiam sa merg.dar ma abtiiin.a fost amuzant totusi sa vorbesc cu ei.Pare ca gandesc mult o replica inainte sa o spuna.Ca la teatru.Ca atunci cand citesti un scenariu si te imaginezi cum pronunti cuvantul ala,ala si ala.
five,six,baby steps!
am fost finally la titulescu sa ridicam "premiul" de la errr...waiting for santa claus.and they simply fucked it.nu merita sa muncim la aia pentru ce au oferit ei ca premii.Like,srsly,imi pasa de premii.Mi se pare normal.Just,like that.
Muhahahaha.Maine e vineri.si maine n-am mate si am fizica si chimie si franceza si desen.Si n-am facut plansa aia la desennn...Incep sa fiu buna la franceza.Cel putin la tradus.Cred ca as putea sa inteleg un ...francofon? vorbind.daca ar vorbi incet.gen slow motion.adica pot sa traduc,dar nu pot sa ma exprim in franceza.si nici nu fac meditatii,yay.
profa de desen e rlly kewl.prima profa de desen care e buna la desen si ma invata chestii noi.imi place de tipa asta.
n-am gasit subiect pentru ala la fizica.poate cosmonauti...?adica,se pune ca zbor,nu?zbor..in spatiu.traaaaraarararara.
fizica dupa pauza mare pauza mare langa laborator de fizica pentru ca au calorifere calde si o bianca inconstienta de faptul ca stefi are oase si organe in ea si o sparge daca o ia in brate.pentru ca ea e un bibelou <- di godfather.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire