CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

joi, 10 martie 2011

BlablaSaptamanal

Mooo-Rons.
MOrons.
MOrons are for MO.
so MO..NA always falls for MOrons.
but not yet,my dearest watson.
Adica n-am niciun chef sa fiu all uite,e artistic and shit.Am un 9 la fizica.I mean grr.Adica nu e ca si cum ma pricep,dar..ma rog.Planu' cu 10 pe linie cade,mi-e imposibil sa reusesc sa scot media 10 la fizica.Ar insemna sa invat.Si nu pooot sa invat la fizica.Sunt bata la fizica.Profa stie asta,eu stiu asta,lumea se obisnuieste cu asta,de ce sa stric armonia asta?
Acelasi lucru.De ce sa stric armonia dintre boys are fuckers si cherry and her awesome pretty girls are awesome.

Well,primavara e..aproape aici.
Zic aproape pentru ca o sa fie primavara cu adevarat cand o sa ma tirez in parc si cand o sa fie ziua lu' Dru.Si o sa fie inmuguriti copacii,si o sa infloreasca,si o sa puta GROZAV.GROZAV.GROZAV. la cires.Can't wait.

Marti e premierea la canguru :3
Caan't wait.
Sambata asta e olimpiada la tehnologie x3
Daca iau peste 90,sunt un fel de Einstein al Norocului.
De genu' whoa,am nimerit cele 976079720 intrebari?

Am tatuat toate jaluzelele din clasa cu numele nostru.Au ramas 3 libere.Sa mai vina 3 baieti.C'mon c;'mon c'mon.Pai,daca e sa o luam asa,anul asta am primit 3 colegi inalti.Doar ca Alexandra e prea..girl ca sa ma imprietenesc cu ea - nu ma pricep la girls,nici macar nu mai am dispozitia aia de hei tu ai putea sa te intelegi cu mine.Faneee...poate fane o sa ia cirese.Desi daca vine vorba de el mai bine ma bazez pe mC.Si alex probabil ar inventa o chestie ca sa ia ciresele mai usor.Se pricepe la chestiile astea.Daa,se pricepe la ceva!
Andreea si..atat.Andreea e medie,nu are cum sa imi ia cirese.Poate e vreun cires prin catargiu de care n-am aflat si imi rupe crengi din el daca e relativ usor,dar asta e deja stupid.

Am motivabsentpojar.N-am pojar,doar ca mi se motiveaza toate posibilele absente pentru ca cica ma pot duce acasa sa invat la tehnologie.Gen se trezeste stefi de dimineata "Merita sa pierd o zi de scoala care poate fi funny si sa scap dee matematica si sa dorm mult si sa mananc mult si sa stau mult la pc?" Pai nu,n-a meritat,ca deh,aveam trigonometrie si stefi a vrut sa vina la scoala ca poate nu intelegea dupa lectia.Ceea ce defapt nu s-a intamplat,ca am facut cu profa dintr-a 5a.Ergooo....tot nu merita,mi-a placut azi la scoala.

Am gasit pe laptop o poezie englezistica sadistica sau asa ceva.
Doar ca n-am de gand sa pornesc laptopu si sa ma mut la el doar pentru asta.
Stiuu,se termina in "Because love died,and so did him".
Mie mi s-a parut un happy end.

Tanar vreau mereu sa fiu
Sa traiesc asa cum stiu
Ca la 20 de ani
Fara griji si fara cu muulti bani.
Gen ziua lu' kid ieri,gen uber duper,gen gain inca douaj' de kile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire