CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 7 martie 2011

I cause mind fuck.

Stiu ca titlul e o minciuna,dar ma simt bine sa cred ca as putea face asta.


Dildo mi-a facut ziua mai fericitaaaa XD
Gen ma toooot milogesc si ma tooooot milogesc(cherr e miloaga,am mai zis) de profa de bio sa disecam broaste,si ea se plange la a 8a si spune ca nu crede sa fiu sadica,e imposiiibil sa fiu sadica.
Si asta ma face mandra de mine.Foarrrte mandra.Sunt putini profi care chiar stiu ce pot si ce gandesc si blablablablabla insert morala facuta de profi cand fac o prostie here.Adica profa de bio crede ca sunt o minte luminata (cu bec d'ala ecologic ca e ieftin) si ca sunt inocenta si ma duce capu' dar sunt cuminte.Si mai crede si ca sunt anemica,da.
Profa de romana crede ca sunt misto si atat.
Nu ca nu as fi misto,doar ca ataaaat?Adica stii,sunt mai mult decat misto.Sunt nebunasistresantasisadicasimistooooo.Gen eu rau?Sunt doar prost nebun..si nesimtit.Esti vaaca.
Profa de sport nu stie ce si cum sunt,pentru ca e asa vaag,nu prea ii pasa,stie doar ca ma cert cu ea daca imi reproseaza ceva ce nu-mi convine nici mie si o enervez deci.
Profa de fizica IMISTIENUMELE!!!! cred ca si-a dat seama ca-s praf la fizica si si-a pus sperantele mai mult in concursuri gen powerpoint etc.E misto,n-am iesit deloc deloc la tabla anu' asta,dar fac problemele pe caiet si invat defintiile si scriu la teste.E misto ca nu ma scoate la tabla.Hei,doar i-am adus creta.Si burete!
Diriga stie doar ca ma cheama stefi,ca-s a 6a la catalog si ca pot sa merg la concursuri.Si ca vine cu mine doar daca am de gand sa castig ceva.Adica doar la premiere.Pai de ce ne-ar deranja sa mergem cu plozii la concurs,se descuuurca,au bani de motorina ce naiba.
Si apoi vine asta de tehno.La care ma abtin.La urma urmei a 5a a fost singura clasa cand am facut tehnologie si mi-a placut.Intr-a 6a a venit drunkopedobear si acum..meh,acum ne-am capsat.

Urasc faptul ca fetele de varsta mea se comporta diferit si automat baietii cred ca asa ma comport si eu.Adica da,un baiat pe deceniu and co,but it really pisses me off >.>

I'll make sure I'll build my heart brick by boring brick..so no one will fuck it =P

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire