CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 16 aprilie 2011

My bucketlist

Pentru ca si asa sunt eu sadica,si mi se pare chiar dragut.
Asa,deci,inainte sa mor,vreau:

  • Sa imi cunosc prietenii de pe net.Adica,nu toti.Doar,persoanele care m-au influentaaat,cu care vorbeam ca disperata si chestii de genu'.Like Chicken,Aliessa,Lemon,Puckster,Adi..:]
  • Sa rezolv un cub...Rubik?Bine,pot sa fac asta vara asta!Adica o sa imi iau unul din parc.Si o sa insist!Pana cand o sa il fac perfect.Si apoi,o sa ii fac o poza din toate unghiurile,o sa le salvez pe 5 CDuri,dupa care o sa il stric.
  • Sa gasesc un trifoi cu patru foi.Stiu ca nu e neaparat noroc,dar cand eram mica,o prietena de familie gasise unul si era foarte fericita,blabla.Evident,l-a oprit pentru ea.
  • ...Mneaaa,why bother?Totusi.Sa vizitez tari.Multe.Gen,macar 3?Cum ar fi Japan,vreau sa merg in SUA,Anglia,Italia si Franta.Desi nu insist pe Japonia...
  • Sa castig un concurs.Ca alea de la TV,sau radio,sau mai stiu eu ce.Acolo,o tombola,o atentie XD
  • Sa merg intr-un loc bantuit.Sau sa fiu martor la ceva SF.
  • Sa imi fac un tatuaj
  • . . . astea le scrisesem pe un caiet.Pai ultima nu va fi publicata,ca sa nu ii stric reputatia de cold hearted girl Ciresicai.Asa.
 +Alte chestii insignifiante.
In,sig,ni,fi,ant.
Ini place sa merg in [reclama] Kaufland [/reclama].Adica,e amuzant cum atunci cand intri,de-obicei,mai vezi inca 3-4 persoane cu o fata memorabila.Si in timp ce te fâţâi printre raioane,ii vezi si pe ei: ba certandu-si copiii pentru ca plimba cosurile aiurea,ba comparand preturile pentru nu stiu ce produs,ba cautand un produs care si-a schimbat locatiaaa...chestii d'astea.Pe mine ma amuza.Adica,sunt foarte foarte multi oameni care isi fac cumparaturile din supermarket.Si toti au cate-o chestie ciudata,ceva amuzant,sau o privire curioasa,un telefon care suna in continuu...
Sigur ca devine si mai fun pentru mine sa aleg sa stam la aceeasi casa cu ei la sfarsit.Gen uite ce repede pune borcanele alea pe banda,sunt sigura ca eu le-as sparge daca as incerca sa ma misc mai repede.Sau uite ce nepasatoare e expresia ei cand afla cat tre' sa dea la casa.
Nimeni nu intelege de ce imi place sa ma holbez atat la lume,adica pe bune...?o.oPai e amuzant.Observi expresii,gesturi,si tralala.
Fiecare client e obsedat de cate o chestie .-. Eu(client.pui de client.) sunt obsedata de obsesiile altora XD Si de observatu' altora XD
Antilope in colaaanti prea stramti,parinti obositi dar fericiti cand copiii sunt incantati de cate-o chestie dulce,cupluri care se tin de brat in timp ce aleg produsele[O.O].Kaufland makes people happen!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire