CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 2 octombrie 2010

hîhîhî...

Ieri am fost in parc,watson.
Ieri am socializat XD
Ceva de genu'.
Urasc sa merg cu toata gloata in parc,pentru ca e greu sa ii multumesti pe toti si unii vor sa stea la umbra si mie imi place sa stau la soare si devine boring.
Thing is,in mare,totul e ok XD
Blondie s-a intors,continua sa ne strice zilele si sa se comporte ca o drogata cu mac daily.Nu-mi vine sa cred ca e deja octombrie.Defapt imi vine sa cred dar as vrea sa stiu ca e o minciuna.
Polly are 13 ani acum.Si ma inteleg bine cu ea.Imi place ca nu sta sa boceasca dupa un tip daca tipu' nu o place sau daca nu poate sa fie prietena lui.
Fane o sa aiba noroc daca ramane intreg pana in semestru' al doilea,il calcam in picioare.Dar cel putin nu trebuie sa il suportam pe alexandru.
Aia de desen a adus niste carpe pe care a trebuit sa le atasam la desenul de data trecuta si am tras de timp spunand ca n-am pictura,apoi pe la jumatatea orei am ramas fara aer si eram gata sa o strang de gat pentru ca nu mai puteam si tineam mana ridicata,ce nu fac niciodata,si nu ma baga in seama.Nu e viata frumoasa?
I-am facut patru vanatai lu' Fane.Ieri a facut cunostiinta cu piciorul meu ^_____^ Ador sa dau cu picioru',dude XD Like,aproape ca mi-e dor de saptamana aia de karate,aveam sacul meu mititel de box si ma invatau sa dau cu piciorul.But I got scared at a moment.
Gen ce-ar fi sa mergem in fiecare vineri in parc?Adica,e gratis..Aproape gratis,daca te gandesti la motorina,dar am putea sa mergem luni,pentru ca lunea avem pana la 1 si oricum ultima ora e sport,mama iese la 3 si 2 ore in parc,cand ajung la scoala plec cu mama ^____^ Totul facut ca sa-mi fie mie mai usor XD
Fane are niste desene supercalifragilistiexpialidocious sau asa ceva :)) Pacat ca si el le face dupa model,ar fi fost mai bun ca Andra.
Toata ziua de vineri am fost aia luata pe sus.Dar chiar am 37 de kile,chiar am T.T
Am descoperit o alta specie de cocalar.Cocalarul de camin.
a.) Cocalarul de camin boboc - Se considera mereu super cool,sta in fata scolii pe banca spargand seminte de fiecare data si flirteaza cu fiecare fata pe care o intalneste.Vrea sa dea impresia ca e super inteligent.
b.) Cocalaru de camin care deja e intr-a 10a/11a/12a - Mereu sub aripa protectoare a...nu mai stiu ce..pedagog?pedagogului.Nu se mai uita la tipele din camin dar toate ofteaza cand trec pe langa el,merge mandru la cantina si face baza de astia de generala.Cea mai proasta chestie e sa ti se spuna ca a intrat profa la astia de a 6a desi au fost de serviciu pana acum de 54634 si stiu ca nu esti in clasa cu ei,sa ti se spuna ca a intrat profa ta la ei in clasa si sa nu faca diferenta dintre aia blonda care a intrat,profa de franceza roscata si profa de istorie.wtf.
urasc tipii din camin.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire