CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

marți, 21 septembrie 2010

mi-e dor de...

Mi-e dor de ce n-am avut.Si n-o sa am.Ceva ce n-o sa-ti spuna ele niciodata e ca mi-e dor de tine,pentru ca n-o sa iti pese,pentru ca e despre tine.Si pentru ca ele nu stiu.
Mi-e dor de ultimele saptamani de clasa 6a asa de tare.
Azi l-am vazut pe gogu.A fost ca si cum l-as fi intalnit pe mos craciun in persoana .__. Eram ceva de genul O doamne O doamne o doamne....si sunt destuld e sigura ca aveam un zambet cretin pe fata,si o expresie dubioasa,dar gogu a zambit si a dat mana cu noi ^___^
Am si o profa de tehnologie cretina.Adica,are o fata care te ajuta sa razi.Si normal ca radem.Suntem copii.Si rasul face bine la inima.Ih,cand ma gandesc ca suna stupid sa spun ca sunt copil in clasa 7a...Si apoi m-am uitat la ftm.Si bineinteles ca si ea radea!Ea oricum rade mai des ca mine in ultima vreme...Si se uita profa la noi "sefa de clasa?scrie-le pe amandoua." Adica,stiu ca fata mea cere o chestie de genul,dar totusi,e prima oraa.Cica sa facem impresie in prima ora.Apai prima ora o fost saptamana trecuta,si asta a venit cu 5 minute inainte sa se sune,vezi,trebuia sa isi aranjeze clasa la care e diriginta.
De ce toti profii pun pe primul loc clasa la care sunt diriginti?Profa de romana intarzie sa faca ordine la ea in clasa si jumatate din vorbele pe care le spune[si vorbeste foarte mult!!] sunt despre clasa ei.adica,am auzit "la ai mei sunt 30 minus unu' " atat de des incat as putea sa ii imit si tonul pe care il foloseste cand spune asta.
Mi-era dor de astia de a 6a,ceea ce mi se pare ciudat.Imi place sa trag de ftm sa il vada pe pena,sa o sustin sa se holbeze la el,imi place sa ma doara gatul dupa fiecare pauza,imi place sa observ ca se uita boboacele la mine ca la felul 14,imi place sa zbier la astia de a 5a si sa ma prostesc,sa arat baietii cu plete cu degetul :3 baietii cu plete sunt grozaaavi.sunt asa dee...asa deee...wah.si face gropite cand zambeste.si are varfurile ondulate.si e asa de al naibii de draguti.uhm,cand o sa cresc mare.
o sa trebuiasca sa ma straduiesc sa invat la tehnologie,pentru ca sunt orgolioasa si n-am de gand sa o las pe cretina aia sa faca ce vrea cu numele meu.adica stii,numele MEU.
asta . de asta mi-e dor.am o vaga idee ca tu mi-ai dat link-ul asta.si pot sa ma adresez tie,chiar daca nu ma auzi,chiar daca stiu ca nu citesti...
pentru ca am voie sa fac asta.
sper ca observa cineva ca nu am folosit nici macar un randulet de engleza.si m-am chinuit mult la asta.dar dar dar...
mi-am dat seama de ce nu dansam.pentru ca gandeam XD adica,ma gandeam cum arat in momentul ala si daca imi rup mana si chestii.care ar fi fost ideea?asa m,-am distrat.am facut MULTE poze,si am zambit,si i-am demonstrat ei ca n-are de ce sa-mi spuna emonica,pentru ca eu sunt o persoana fericita.
sunt fericita,ma atasez repede de oameni,sunt melancolica,regret des lucrurile pe care puteam sa le fac si nu le-am facut,nu m-am indragostit niciodata de cineva,nu ma pricep la stiinte exacte,as putea sa trec cel putin la liceu,plang des,sunt orgolioasa,incapatanata,geloasa,imi place hip-hopul,rockul,mi se spune rockerita emonista punkista [idioti.] nebuna cherry ciudatica stefi fef stefania cand e nevasta-mea nervoasa,imi iubesc colegii mult mult mult mult[da,sunt iubareata] si nu am pic de tupeu,dar cand vreau cu adevarat sa fac ceva iau o gura mare de aer,spun sau fac ce am de facut si apoi fug gandindu-ma la cat de mare a fost prostia pe care tocmai am facut-o.a,si tip mult.
asta sunt eu :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire