CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

marți, 7 septembrie 2010

La,la,la.

Letter to a stranger
Hello to the unknown.I always feel like I can trust you.You don't know me,I don't know you,but then I start telling you everything.'cause strangers don't judge.'cause I don't care if you sell drugs,as long as in your free time,you're listening to my problems.'cause the unknown is always a challenge.Thanks,stranger.

E 7 septembrie.Ziua in care am zis ca recapitulez lista mea din iunie.
First,am vrut sa vad Death note,school life si "care naibii mai e".Am vazut nana,am revazut Jigoku Shoujo si stiu ca mai incercasem unul,but I left it unopened.
Koukou debut,angel sanctuary,the one.Since manga one for me got closed...!whistle! c'est la vie!
*c'est la vie si face struguri*
Invatam sa fac un skin de blog.Pai daca e s-o iau asa,am parasit ideea.imi place skinul actual,desi nu e foarte practic,am mai invatat sa fac macar un colaj de skinuri si cand o sa am destula rabdare,pun si o poza pe skinul asta.dar ii "smeker".am zis.
Imnul romaniei sub influenta heliului.AM si zis ca fug in parc si fur un balon.Kid a zis ca nu-i cu heliu.Eu oricum nu prea ma prindeam cum sa-l deschid fara sa faca poof,asa caaa...
Schimb nicku' pe witch club...to be honest,m-am saturat sa-l schimb,si am devenit lazy la posturi.Lasa ca mere steph.
I guess I'll make some new friends.Oana,Catalin,I somehow think you're my friends too ^______^ Checked!
CIca role bla bla.Am pierdut o rola,da.Problema rezolvata.
Contact details la adiii.Acum ma are trecuta stephie ^_^ [cu tot cu ^^'].Da.N o more virgin lips.Si ma refer doar la contact details.V-am zis,eu asa mor.
Am convins-o ca n-am de ce sa fiu feminina,da.Mi-au demonstrat restu' ca feminina nu sunt din fire,dar sunt fata.Fuck it.
Sa citesc iar zori de zi.Mi-a trecut twilightizarea,I'd rather kill a mice then tell pattison is cute.Am citit in schimb Domnisoara Christina,Sarpele,Ion...si cartile fara nume din biblioteca.
La biblioteca n-am fost.Oricum o sa dau o raita pe la biblioteca scolii cand incepe scoala,sa vad daca are "radacini"[carte.] si sa duc niste chestii...
De desenat,am inceput sa desenez bine,acum lucrez la portretele cat mai realistice,vreau sa fac bani din asta pe bune.Si inger si demon e facuta pe jumatate..
Asaa.Am extins un calendar cu potai care era pe perete si am pus mai multe citate din melodii care mi-au placut,plus niste tampenii legate de math,ca un plod silitor.Checked!
Marti 13 a fost naspa,a plouat,am stat sub trandafir si m-am jucat cu potaia.Dar am o poza din ziua mea de pitzi [in care am purtat gri si roz,ceea ce a fost acceptabil,si chiar imi plac pantalonii aia roz],si chicken zice ca is the sexiest pitzi she ever saw.Ea nu se uita pe cocalari,zic.
Diacritice.Checked!Used?Checked!
N-am mentionat unde,la tara,daca o pot intoarce.Am fost la cumnata-mea,si a fost mai awesome decat la mine la tara.Am fost si acolo.Prune n-am mancat,am stresat plozii aia mici si tralala.Prune am achizitionat eu pe gratis.Lalalaa...
Ideea e ca am vorbit la telefon,am mesaje pe el de la persoane[:))],prefer yahoo in locul telefonului,si in locul lor prefer the face2face.
I fucked that thing.Serialele nu-s de mine,zic.Am vazut episoadele preferate din South P. :] Si billy si mandy and stuff.
Vara mea s-a terminat oficial.Astept scoala cu mai putine griji,pentru ca nu vine draghici[HELL YES,BITCH!] si pentru ca o sa am un coleg nou.[hei,tuu,alaa,ala nou,probabil ca daca o sa fim colegi o sa te fuchesc la cap sa-mi dai idul de mess and stuff,si cumva o sa pierzi timp aici pe blog,stiu eu,stiu.asa ca buna.]Imi place ideea asta.

Nightie.Sayonara.See ya later.Sleep tight.Sweet dreams.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire