CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 25 septembrie 2010

au.

aveamchefdeunpostlung

ma intreb daca faptul ca imi imaginez cum scriu eu pe blog ma face un blogspot addicted kid.
eram asa de frustrata cand am ajuns acasa.am racit,in primul rand.
ma deranjeaza asta pentru ca imi placea sa fiu fericita si acum ma simt prea....urat sa fiu fericita.
si stiu ca luni[era sa zic maine inca am impresia ca e duminica] o sa-mi spuna stefanel ca sunt emo.
stefanel,sorin defapt,e celalalt coleg al meu care a venit vineri.e ok.mai ok decat alejandro.e un fel de ox mai acceptabil.dar ma enerveaza.
si daca luni o sa imi spuna ca sunt emo,o sa il pocnesc,pentru ca nu pot sa vorbesc indeajuns de tare incat sa ii urlu in fata.el cand e racit simte *stergere de muci brb* asa.adica,stefanel o sa zbiere si o sa rada si o sa danseze cand o sa fie racit?eu sunt o persoana fericita,am zis.
in drum spre casa am trecut pe langa padure,si au rasarit *muci* o gramada de ciori.ciori pasari.si cerul era negru...si mi-a venit sa plang dar nu am plans.eram impunatoare,mana de fier,alea alea,ma simteam naspa dar eu am zis nu plaang ._. plang cu nasul,oare?
ma doare gatul si [asta apropo e o parte planuita in masina] nu pot s ainghit...si glandele mele salivare sunt harnice.ma simt inteligenta acum,ha.probabil ma inecam la dentist daca nu era destul de priceputa si de toleranta [e fix] incat sa lucreze cu sugativa aia XD
e fix...vreau o imbratisare.am ziis.ugh T.T huuuug I said.
I don' mind spending every day, out on your corner in the pouring raaaaaaaaain , look for the girl with a broken smileeeeee, ask her if she wants to stay a whileee and she willlllllllllllll be loveeeeeeeeeeeed, and she willllllllllllll be looooooooooooooooooooooooooooo­oooooooooved....imi aduce aminte de catalin,huh o.o
and she wiiiiilllllll be loooooooooved....how long untill she will be?
lunile mele ca ciresica,cele mai bune,sunt mai si iunie.si chiar merge.in lunile alea e soarele care incepe sa se razvrateasca,sa nu mai lase vantul sa cuprinda timpul,e plin de zambete si de fete care se roaga de astia inalti pentru o creanga de cirese.sau de ciresica cea nesimtita care fura crengi.
inca sunt mica.sunt ridicol de mica pentru clasa 7a.ma refer,sunt un copil.plang ca un copil,gandesc ca un copil,iubesc ca un copil,zambesc si rad ca un copil.souriant.sau asa ceva.suras.stefanel e bun la franceza si ma enerveaza asta.e baiat.
*partea aia tare de la maroon 5*and she wiiiiill...be looooooved.and she wiiiilll be looo=ooo=oooveed.T.T vreau un hug,am zis.
ma intreb cum ar suna postul asta in franceza.imi place sa citesc texte din manualul de franceza si sa cred ca pronunt totul cum trebuie si sa cred ca imi inghit limba.ce idioti pot fi bobocii.cred ca pot face baza de MINE,care sunt de mai bine de 7 ani in vuia?'cause you see,mama ma lua cu ea cand eram mica.nu era femeie de servici care sa nu ma spoiasca de ruj X.x si eram mica si mancam multa ciocolata.
am chef de desenat si sugativa aia de desen a stors din minte cheful ala.
gatuu T.T
strepsils.
nasuu T.T
servetelele astea put teribil de fericit.
nu pot sa vad calumea.ma simt ca un catel cu paru' pe ochi,.dar eu ii am doar deschisi pe jumatate.vreau sa dorm,sunt obosita,si nu vreau sa dorm pentru ca nu pot sa respir si o sa ma trezesc cu o durere ingrozitoare de gat si probabil cu nasul foarte infundat.si o sa trebuiasca sa fac teme si sa invat.
ce poate sa fie mai fericit?
oh,stiu ce m-ar calma.
ce-ar fi sa vina luni un tip pe care sa il cheme radu sau vlad,cu pleteee,cu ochi verzi,inalt,cat sa ajunga la cirese,si de treaba,fara sa se cace pe el si fara sa se considere cel mai culareanu?T.T
uh.ma intreb daca exista ceva de genul care sa fie de varsta mea.
bai,cica pot sa fiu bravo girl deja,sunt in clasa 7a.
e cumnata-mea de vina,ea m-a corupt,ea mi-a dat niste reviste cu bg azi de citit si eu le-am ros si erau multe d'astea de a 7a.
ma doare mana.
loo-ooo=ooo oooh ved.
ce grozavcegrozavcegrozav
sa dau mana cu gogu daily.dar are doar 2-3 zile in care preda la noi.
ugh.
sagetatorii,daca e sa o luam dupa numele lor,vor mereu sa reuseasca ceea ce tintesc isi propun.
eu nu sunt acaparata de zodiac,dar toti fac asta.i mean,pana si moartea madalinei manole e gandita si din perspectiva asta.cat de dobitoc sa fii?
I mean...daca as fi baiat nu as gandi ca paralescu.
si andra nu gandeste ca fratemeo.
gim nu gandeste ca adi sau ca marius.
giulia nu gandeste ca larisa.nu,mint,ele gandesc la fel in esenta.
o sa adorm pe buda presimt.
booof.
he was always there to help her...
T.T huggles.
vreau un urs mare mare mareeeee.

hug.
hug.
huug.
huug.
huuug.
huuug.
a fost amuzant sa fac asta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire