CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 9 august 2010

Cumva,ma doare in cur de pareri si alte cacaturi in momentul asta.
Am genul de dispozitie care te face sa regreti ca ma saluti,si ma doare-n cur de tot T,T
De ce sug toti pana la ultima picatura,si inghit toate cacaturile ca niste oameni jegosi?De ce se plang ca-i fute viata,si se roaga la Dumnezeu sa le dea x si y,dar se caca pe ei cand vine vorba de munca?Ah,pai stii,Dumnezeu,eel,acolo,daca-l pupam destul in cur,ne lasa sa stam ca viermii in cacat,ne da bani,alea alea,si de ce dracu' sa ne mai pese de altceva?
Why da fuck I care every time?T.T'
Ya know,poate bubu s-o dat drept vlad si pirsh si darius si tralala,dar ar fi trebuit sa bag la cap faza cu darius si sa dau dracu' tot,sa nu-mi mai pese de toti imputitii si sa ma dau cu capu' de perete cand mi-e dor de ei,chiar daca nu merita.
Vreau sa ma duc intr-un osipiciu,sa ma electrocuteze aia cat dracu' vor,terapia cu socuri poate merge...adica pe bune,osipiciu.Frumos,linistit,cate un nebun care alearga si se da spagheta pana se pleosteste de perete,dar liniste.
Fara sugatori de pula care se dau mari cacati care or sa faca ceva azi si acum si o sa ramana pentru totdeauna,ca apoi sa-ti spuna ca poti sa dai dracu' istoria pentru care au murit toti oamenii,sa te doara-n cur de tot ce a fost,si sa pleci la dracu' sa aduni capsuni si sa speri ca mori de malarie.
Pe bune,cat de al dracu' de ghinionist sa fii incat sa te nasti in Romania?
Here's something new,hey.
Bitches don't care about it.Unele sug mai bine,si te pupa in cur destul cat sa crezi ca le pasa.Altceva?Ah,da,mama,uite ce inocenta sunt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire