CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 19 iulie 2010

Dunitru.

ş-o făcui şi p'asta,hăhă...

az' aberez.rili.

Dunitru îi din curu' a mai îndepărtată parte a Rromaniei :)
Ţăranu' tipic,Dunitru o fost crescut sub deviza "di şe să-ţi iei nevastă când ai capră?" ş-apoi a descoperit Vacanţa Mare,şi a auzit imnu' căprarului: "Atenţiune,atenţiune,Gheorghe se excită la hotlain,ascundeţi-vă caprele că s-o mai întâmplat şi altă-data." .Numa' că pâââână la douăj' de ani,Dunitru o visat la Leana a lu' Vasile,şi i-o cântatără numa' şasă cai pe sub căpiţa de fân.
Numa' că Leana,siliconată cu ăl mai harmanii fân pentru silicoane,a continuat să viseze la un ţăran prinţ pe măgar cal alb,şi Dunitru o rămas di fraier.
Aşe' o pornit el spre Bucureşti,visând la un Solcanu numa' bun de fuu învăţatmulsu' caprelor di la el.Ajuns în Bucureşti,Dunitru o început să se benocleze cu ochii lui care duhneau miroseau a brânză veche d-un an gălbenele.
Ş-aşa se gândea la Leanaaa,că numa' vede o pitzi domnucă cu botu' buzele făcute cu un rooooozzz d'ăla fain roşu deschis.
Dunitru se dă jos di pi bicicleta primită di la bunică-su, flegmează îşi dă mâinile cu cremă de producţie proprie,îşi face o freză de numa' numa',şi se indreaptă ca un macio men ce e spre pitzi fumeie,cu o frază şmecherra în cap.O priveşte cu o privire de "să-mi moară măgaru' dacă nu-s cul",şi îi zbiară în urechile pline de clei şopteşte uşor:
-Fă,unde e bambu?

Etichete:

1 comentarii:

La 19 iulie 2010 la 19:52 , Blogger Catty a spus...

You genius! =))
Exact genul meu de umor :>.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire