CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

miercuri, 12 mai 2010

shadows.


acum cred ca ar fi fost "cul" sa-mi numesc bitcha shadow.anw.

m-am apucat de citit koko ni iru yo!,dupa ce am aruncat o privire peste manga reviews [cred ca o sa pun un link curand].si acum am preluat chestia aia cu imaginea zilnica pe bloog.aproape zilnica..

se pare ca nu pot sa il urasc pe gogu cand il vad>.< are momente in care iti zambeste linistit si se uita la tine de parca nu te-ar stii ca singurul copil fara neuroni...so I told him what happend and..Si eu tre' sa-mi cer scuze ca n-am venit la ora,nu el ca o facut o criza.mrg,pare drept.

Azi am ramas cu bibi si alex dupa oree...si cum nu ma pot uita la ceeer,sa ma holbez la nori,am vazut baltile de pe terenul de sport..urmele baltilor.ma credeam la pisalog..si umbra a avut doua variante:prima includea o tanti cu nas maree care statea cu nenea care semana cu tipu care a jucat in meet the fockers..a doua era tipul din m.t.f.[motherfucker] mancand pizza.
imaginatiaa asta!

kid a speriat-o azi pe alex ^^'.funneh.and i need a hug agaaain,si ma enerveaza faptul ca exista posibilitatea de a-mi sufoca bitcha daca o imbratisez..
i won't share frieeends,motherfuckers.bwahaah.

tot cu lesa la gat,ass.vezi,n-ai gaura :>

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire