CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Just wanna crawl into my bed

Secondhand Serenade it's fuckin' awesome.
You're breaking my heart,mother fucker!:))

So...now I'm ok.
Idcea era ca daca tot ce-o spus pistruiatu' ii adevarat,o sa fiu fericita atunci cand,dupa ce o sa mor,o sa-l pot gasi pe asshole si sa...idk.Il transform in gandac/lovesc cu capul de pamant/rup picioarele/scot ochii.Huh,I'm kinda weird,but hey,I like it.
O sa-mi fac un fel de lege special pentru mine...O sa se intituleze "Teava de esapament.".pentru ca esapament suna ca atasament,adica sa te atasezi cand nu trebuie de oameni.Ceva de genu'..hei,esti departe si n-ai ce sa-mi faci daca iti dau ignore,si iti dau ignore pentru ca ma atasez si n-am voie.Presupun ca ar fi ok sa ma transform intr-o insensibila nesimtita,nu?Asta daca nu sunt deja.

We could bee over...and oveeer...and over.And again.But hell,that's the moment when mr. motherfucker comes in.I mean Satan :> Azazeaaal.Ce dragut suna...Cand de gandesti ca e un demon,nu ti se pare asa dragut.

It's not oveeer...

Oare toti tipii sensibili sunt gay?
Sau toti gay-i sunt sensibili?

I'm not the one to blaame...T.T

RAZORBLADE.mwahahah.Pacat ca daca vreau sa citez ceva intreg din melodia asta la status par emo.

Ioooi,o musca imi bantuie ecranul in momentul asta,si n-o pot pleosti pentru ca imi pateaza cuvintele.A zburat.Normal c-o zburat,am intoxicat-o cu..cu cuvintele mele de pe blog.Defapt era un muscoi..adica o musca mare.

But i won't let it diee...nooo.I'll die before him,and then I'm going to kill him...but maybe it was just a lie.Daaamn,macar o sa-i multumesc pistruiatului ca mi-am plin..umpli..umplut capul cu ganduri cretine.
Pare o idee buna.Sa-mi fac id-uri false si sa frang inimile persoanelor cretine?Da,suna bine.De-asta,ma,o sa fiu insensibila!

Druux,in fact,pe Ren l-am dorit dupa ziua mea..cred.Dar ma rog,o sa mi-l doresc pe Arsenie pentru...nu ziua copiilor ma,ca am 12 ani,ce naibii[auzi,ce scot pe gura.sunt copil ma.] Nu ma,de Saint Mary.Ihii.Da' nu il vreau pe Arsenie.Nu.Il vreau pe tipu' pe care-l interpreteaza Arsenie in videoclipul de la Minimum.Tipu' ALA pare dragut.Si tot un carton vreau.Unu' mare.Mai mare decat alea cu Edward za big dangerous vampire.Si o sa ma plimb cu el prin fata lu' Gogu,eventual ii implantez cartonului o coada de evil si il intep pe Gogu in ochi cu ea ^__________^

I wish that I coul take back everything I did,and have some other life.

Uuu,uu,veste cul.Am primul meu cos serios =))))))).
Serios.:|
Si e asa de sexyy,si e rosu si mare si sub buza.
Imi place,ma!
Bine ca nu se mai uita nimeni la fata mea hidoasa in ansamblu,sunt atrasi de corcodusul cos.

So,that was the big new thing for today.Maine e duminica,fraiere.Si tu ai fost un fraier ieri,asa ca meriti sa te numesc fraier.Fraiere.:D.
Si maine facem inghetata,baa!Si pizza.Pentru ca mama n-a fost fiimea de bucatareasa ca sa nu ne gateasca prajituri si pizza doar de Pasti Craciun si Anu' Nou.

Ce...cainele de pe punga de pufuleti Gusto!Oare si cainele ala are...sticks?.-.
Anww,il intreb pe Popa.Sau pe mama...sau pe Iris-Mama.IDK.Astept ziua de maine,sa mananc inghetata.[lol,de parca n-am mai mancat in viata mea.asa sunt copiii,ma!]

P.S.: asta e al 99-lea post.
P.S.2.: s-a terminat iar it's not over pe youtube.o mai bag odata.


Chuu.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire