CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

marți, 11 mai 2010

stupidity.again,and again,and again..

dear diary.
mood:sooo,sooo,fuckin' shitty.

ok,kid poa' sa fie dragut and stuff.
doaar ca-l mananca dosu' carapacei si nu se trezeste.si eu ma trezesc atunci cand se trezeste si el.si dubios,m-am trezit..la opt jumate.singura.pai evident singuraaa,ca il caut pe kid si-l gasesc intre 12 mii de perne,ca-l doare maseaua.
panama.
am ajuns la scoala la 9:20 >.< si aveam ora cu gogu.nu pot sa vin la mijlocul orei si sa fiu ceva de genu' "pai stiti frate-meo nu s-a trezit siii.".asa ca am pierdut vremea prin spatele scolii.bine,n-am pierdut vremea,pentru ca am invatat la istorie!
but wtf,el e ceva de genu' "de ce nu venisi fatala ora?".mi s-o parut ok sa-i zic doar ca am avut o problema.imaginati-va:"totul a inceput la spital..mama m-a nascut usor *blablabla* si m-am trezit la 8 jumatate."heh XD.sunt neserioasa,ma!presupun ca daca shakira si gogu imi spun asta e adevarat?'cause they're za middle of ass world.

si am dormit ca vacaaa de la 6 pana acum.no homeworks and other shits.presupun ca n-o sa adorm devremeee,asa ca pot sa-mi fac temele pana pe la 11...teme!eu si temele.cred ca nu am mai venit acasa cu gandu' sa-mi fac temele din clasa 3a.chiar a 2a.

what to do.I'm not serious.

and as I said,alex is simply stupid.pacat ca nu se muta de la anu'.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire