CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 26 aprilie 2010

za big fuckin' post 100.

Ba...cica trebuia sa fac ceva spectaculos la postu' 100.Defapt,cica trebuia sa abordez niste subiecte atat de cul incat sa fie o conferinta a mustelor pe ecranul meu,si toate sa imi citeasca blogul fascinate,cat sa pot sa le storsesc cu o carte.Well,not really.

Am vazut niste chestii destul de ciudate azi.Am vazut un om batran care se scobea in nas pe trecerea de pietoni,l-am vazut pe frate-meo schimband melodiile de pe CDu' din casetofon cu degetul pacii si am vazut un popa sau un d'ala de la judecatorie cum mergea vesel pe trotuar.ma rog,poate omu' se bucura de viata.
ba,azi a fost luni!si n-am lipsit nici de la mate,nici de la toate cele 3 ore.nu ma!stiu ca m-am trezit pe la 3 dimineata,m-am uitat la ceas,m-am intrebat daca mai e fraieru' pe mess si apoi m-am culcat la loc.Si de dimineata a fost naspa,ca intotdeauna.Cred ca am cam exagerat cu "sar'na tanti mariii" >.> adica am zis-o putin cam tare.si apoi i-am facut cunostiinta lu traian v. cu cosul meu,si a fost un moment fun

editat la 10:20,ca vezi domne,vin chestiile acasa.
ma mananca ochiu :(
cacat
mancarimile la ochi sunt naspa!
ah la naibaa >.< chipsuri sarate cand te mananca ochiu = nu sunt o idee buna.JESUS CHRIST,OCHI NENOROCIT![jesus christ =)) ochi nenorocoit =))] asa.s-a potolit. si acum e 11.grozav.

ce sa faci cand duci lipsa de ocupatie: make a funny horror story that scare the shit out of them and send it on an e-mail!yeeey.
*steeeph...e serioasa faza cu povestea?eu tin la viata mea maa...tin la viata mea...CUUM SCAP DE BLESTEEEM,MAA?*:))


i can't go any further then this.
i want you so bad it's my only wish. mno,momentan nu e o preferinta la "you"[hei,i'm available :>] mrg,poate e mimul,dar atunci dorinta mea e sa-l gasesc si sa-l ucid,nimic mai mult.

cee yaa^^


It's not oveeer it can't be over

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire