CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

duminică, 15 noiembrie 2009

Beyonce is such a genius...

If I were a boy...what would I do,if I were a boy?^^
pai sa vedem...doua minute,urmeaza partea mea preferata din canteeec <3

But you're just a boy...You don't understaand.(...)You don't listen to her...You don't care how it hurts...huh...daca te-ai putea simti..doar odata.

Asa,revenind din starea asta...If I were a boy.
Practic,presupun ca daca as fi un baiat,nici eu n-as fi prea melalcoolica,adica,stiti voi,daca as avea caracterul pe care il am acum,as putea sa ma numesc za perfect man...dar nimic nu e asa perfect,deci probabil as fi tipu' ala de idiot egoist care injura ca la usa cortului...

Deci practic si calculand pe o raza de 9,9 milimetrii.Am si eu un cititor fidel.Simte-te druxo.Imaginati-va,ea,asta care ma cunoaste cel mai bine,sa te citeesti tu p'aici.

I swear I'd be a better man...I swear.

Sisisisisi.Druxa,e deasemenea,diabolica.Sau cel putin incerci sa fii.
Ok,si ce daca il plac?^^ Macar putin...?Si chiar daca mi-a placut de el,chiar daca mai e acolo un mic...lucrusor care se doreste a fi sentimeeent...asta nu inseamna ca vreau luna stelele si eventual pelerina aia superba de negru a noptii doar pentru mine.
Si-apoi,ar trebui sa iti dai si tu seama ca e mai incapatanat decat tine,si n-o sa reusesti in veci sa il convingi sa faca ce vrei tu.[<- particica adresata tie,druxo simtito copilo copaco.]
Si acum,sa lamuresc.Ce isi poate dori o copila cretina copaca de ziua ei?[fac 12!!!si e pe 3 decembrieee.uhuh...uhuh.can't wait,niggeh' ^^]Si revenind.Inaafara de toate cele 100 de lucruri pe care mi le doresc si care mie imi par toate costisitoare..prea,costisitoareee...am zis ca imi doresc o imbratisare de la fiecare persoana la care tin.si pe langa asta,ca un bonus,sa il pot bate cu pliciul pe respectivul care o sa vrea sa scape din imbratisare prea repede,pentru ca in ultimul timp imbratisarile devin prea scurteee,sisisisi..si sunt inlocuite de injuraturi :> dudum.
Si apoi,vooooi,sa insinuaaati,sa credeeeti,sa va simtiiiti.Voi,repede,haide sa consideram ca stepha nu'si doreste decat "un ady la pachetel cu funtitta" ca sa o citez pe micky.
Si teapaa,man.Si nici macar sa ma holbez la el nu imi doresc de ziua mea.Seriooos!Da...>.< Oare care e cea mai mare cutie cu bomboane care poate fi gasita in Craiova?:-? Si bomboane bunee,nu bomboane cu capsuni,vreau bomboane cu..a...capuccinooo.=p~ Sau jeleuri :"> blush ittt.
Deci,druxo,intelegi tu..n'o sa poti never ever sa il convingi.Indiferent de cat te straduiesti.Si,ca sa te ajut putin,informez juriul ca am un as in maneca:imbratisarile nu reprezinta doar sa iti pui bratele in juru cuiva :> asa caaa,pana reusesti sa gasesti reteta pentru o imbratisare adevarata,fac si 20 de ani >:)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire