CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

vineri, 26 februarie 2010

"she has a cold"

Doar mintea mea seaca putea sa raceasca in timp ce astepta primavara.
I really can't have a nice beautiful day,so the sun can reaaaaally shine?>.<

i shall carry this vegnance to hell..

planuisem o chestie d'asta fericita,daar mi-am stricat masca.
si ieri am fost la Severin,si tata m-a intrebat daca trecem si prin Caransebes,si eu nu,si ok stephanie.Oricum,asteptam sa fie ceva de genu' "hei bubu." "scuzeee,brb"?

Pe drum am vazuuut un om care avea un caaaine in brate.Funny.Well,not so funny after you find out that it was a little girl that got beaten up by bad people and they made her crazy.

50 was right,binele chiar e plin de flit :>

si la urma urmei e amuzant sa strici parerile celorlalti despre tine,si e dragut sa fii un copil bolnavicios atata timp cat mama ta vine zambind acasa si te intreaba cum te mai simti....

ma doare spatele,la naiba T.T

Inchizi poarta,si in urma ta ceata care te urma se loveste de poarta inchisa.Chiar daca ar putea sa se furiseze atat de usor,lemnul dur care transmite mesajul tau o goneste:nu are ce cauta aici.
Ridici timid capul deasupra portii.Buclele aurii se rasfata pe spatele tau acoperit de haina calduroasa,alba precum micii ghiocei ce au inceput chinuiul,straduindu-se sa sa apara din pamant.In fata ta,ceata danseaza usor.Umbre,siluete firave se arata intr-o secunda ca o reflectie in ochii de culoarea valurilor marii luminate de soare,dupa care dispar.Privesti jos,la balta in care se reflecta imaginea ta,iar expresia ochilor tai ii conduce in ceata,fortandu-i parca sa strabata asternutul necunoscut.O miscare brusca,o frunza ce-ti pare o inchipuie,o frunza verde ce apare din ceata si dispare atat de repede.
Deschizi poarta usor,inspirand aerul puternic.O lumina cade in fata ta,in ceata cea deasa,iar vantul se perinda langa tine,soptindu-ti o incurajare:inainte,cauta,cauta...
Il asculti hipnotizata,clipind des,intimidata de vocea suava a acestuia.Genele negre precum carbunele iti ascund pentru cateva secunde ochii,incercand sa pastreze frica intr-o cutie pentru cateva momente,cautand curajul.Timid,pasesti in ceata.Simti cum o umbra trece prin spatele tau si iti dai seama intr-o fractiune de secunda ca ceea ce cautai..te-a gasit.Te intorci rapid,dar a disparut.Simti din nou o atingere pe umarul gol,ca de portelan,dar din nou:nimic...
Ceva te impinge de la spate si,intr-un moment de frica,picioarele iti cedeaza,genunchii firavi se lovesc de asfaltul cel rece iar lacrimile,gata sa navaleasca,isi ocupa posturile in ochii tai.Te intorci suspinand si observi la picioarele tale ceva deosebit.
Pregatindu-te ca,in orice moment,acel ceva sa se sparga in mii de bucatele sau sa dispara in neant.Mirosul proaspat a navalit in jurul tau la atingerea degetelor fine.Un iz minunat de ghiocei inocenti ti-a mangaiat simturile si ai privit fericita coroana:impletita cu maiestrie din mici trandafiri,presarata cu margaritare si muguri auriti,lasand asupra ta un sentiment de uimire,dar in acelasi timp,fericirea si explicatia.
Ea se impotrivise cu un val de ceata asupra iernii iar,dupa o cearta apriga,domnita gingasa castigase,lasand coronita minunata ca anunt pentru natura caci ea,primavara,sosise!

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire