CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

testament

I've been afraid that you would walk away...

Am schimbat IAR sablonul.
De data asta incerc sa il schimb,sa il personalizez mai mult..adica nu doar meniul.
Am de luat cateva brushuri dragutee,un font acceptabil...si ideea din ultimele zile.

Sa vedem..ideea ultimelor zile.Asta ar suna ceva de genu' "ganduri inainte de moarte"

note. o sa fac un shot cu ganduri inainte de moarte ^^ titlul,nuu..-_-'

Imi aduc aminte..cand eram mai mica...ma durea al naibii de tare burta.Era noapte,toti dormeau,si eu nu stiam ce sa fac.Mi-am dat seama ca in desenul ala stupid cu printesa Sisi,cand mureau oamenii isi faceau TESTAMENT :>

si uite-asa,stephanie se pregatea sa isi imparta hainelee,si jucariile,si chestiutele mici pe strada :) Scrise cu o carioca rosie de care ma rugam sa nu se termine,pentru ca atunci unde imi mai puneau oamenii lucrurile!?

:] intr-un final am adormit cu "testamentul" langa mine,si dimineata,l-a vazut frate-meo,si se uita la mine asa ciudat...Probabil crezuse ca nu stiu ce-i ala un testament.

Sa vedem..primul meu shot dupa multa vreme.Se ia un whisky lullaby,o atitudine depresiva..si tastatura.Let's taste it.

Pic..Pic..Pic.Sangele lipicios iti curge in continuare din frunte.Se amesteca usor cu picaturile de ploaie pe trotuarul rece.Felinarele s-au stins,intunericul a cuprins strada,insa ai continuat sa crezi ca lumina minunata creata de luna te va conduce spre casa.
In lupta pe care o duceai cu vointa ta si durerea simtita de la lovitura,te-ai apropiat usor de zidul aproape pragusit.Alunecai usor jos,incercand sa iti pastrezi capul pe umeri,privind drept inainte...
Incercai sa iti aduni fortele,dar fugisera prea departe de tine.Prea devreme,prea usor,prea repede...Ti-ai lasat capul pe spate si ai respirat adanc.Picatura de sange se prelingea pe obrazul tau alb,ca de portelan...obrazul pe care alunecasera atatea si atatea lacrimi.
Stiai ca se apropia usor..puteai sa distingi umbrele ce luminau pentru o clipa chipul tau,oferindu-ti speranta falsa ca cineva te va gasi,ca te vor salva si vei ajunge inapoi la viata ta frumoasa.
N-a fost asa.Luna a iesit din nori luminand balta de sange ce se crease in jurul tau.Atunci ti-ai dat seama ca nu aveai cale de intoarcere,ca totul era pierdut.Incercand zadarnic sa strangi putere pentru un ultim tipat,buzele firave au soptit pentru ultima data:Te iubesc..

Etichete: , ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire