CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

miercuri, 6 ianuarie 2010

first,o gafa de ieri

profa de sport:auzi stefi...tu stii engleza?
euuu: ahah
profa:smile!

>.<
are u kidding me?smile e un cuvant pe care il stiu si copiii de clasa I,sa intrebi un copil de a 6a de asta...si apoi,sa imi zici mie "smile"?dude,lemme tell u that i only know to fake a smile.

sunt al naibii de impiedicata si de ghinionista.
si am de gand sa imi terorizez profa de biologie pana la moarte,cu tot cu anemicamismul meu sau cum pana mea ii zice.
dude,NU sunt anemica.

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 3 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana. La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 7m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice. Romanii au inceput si ei sa sape mai mult si nu au gasit nimic. Asa ca au ajuns la concluzia ca Dacii comunicau wireless.

:))) uite,bancuri inteligente :>
now,a messenger obsessed one:
- Tata, cum am aparut eu pe lume?
- Fiule, oricum intr-o zi tot ai sa afli... asa ca mai bine iti spun eu acum pe limba ta: Eu si cu maica-ta intr-o zi am inchiriat o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intalnire via e-mail si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload am descoperit ca niciunul dintre noi nu folosise firewall-ul si, fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic pop-up care a tipat din toti rarunchii: "You've got mail!!!!"


pe scurt..o zi plictisitoare pana cand yahoo se deschide cu minunile lui :))
si nuuu,nu sunt dependenta de yahoo ci de...de...eh,ce mai conteaza?

cee ya!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire