CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

joi, 3 decembrie 2009

e gata ^_____________^

e ziua mea.ultima zi in care am unspe ani.

urasc sa cresc.si trebuieee.

s-au intamplat asa de multe.chestii.adorabile.

in primul rand,vestea care ma bucura(poate mai mult decat ar trebui)e ca am renuntat la boul ala.

bed for what?for love...?fals!
Intrebare:cum sa te linisteasca o melodie?
Raspuns:rasupunsu'...peste cateva randuri incolo.
Acelasi vechi subiect stupid:Sen.Ti.Ment.
Am fost foarte paranoica si exagerata.Daca asa mi-am exagerat eu sentimentele asa zise pentru un baiat atat de nesemnificativ,daca ele ranesc asa cum am facut eu,cum ramane cu ranile provocate de ceilalti?
Prieteni..familie..?
Era o revista in care isi dadea un nene cu parerea de copiii emo: "isi cer mamele mame si tatii tati,nu monstrii obsedati de producerea banilor"
Bun,adevarat pana aici.Dar cum sa spui fara sa stii ce simt copiii?Ok,un copil care isi doste o familie sa il iubeasca,o mama care sa nu il trateze cu "am treaba" cand el cere o imbratisare,un tata care sa vina devreme acasa.
Dar copilul sufocat de grija excesiva a parintilor,care nu e lipicios sau vorbaret ci retras?E asa greu sa ai un caracter diferit..?
Acum vine si raspunsul.Expresia clasica "ma unge pe suflet".Adaptat de copila de 12 ani?Ranile alea nesemnificative.Asa zisa "dragoste"...Auzi despre cazurile transmise prin melodii...si vezi pentru ce prost ai plans.Din suflet,melodia iti trece prin inima si iti vindeca ranile.Asta e cu muzica...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire