CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

vineri, 17 decembrie 2010

stefi patratel :3

pentru ca stefi poate sa aiba patratele desi e o lenesa.
fericire in doua stadii si jumatate...alexandra,drux si...jumatate din mine.
a nins.a nins frumos si am mancat zapada si nu m-o frecat nimeni cu zapada prea serios,si am sarutat zapada si ne-am jucat in zapada si azi n-am facut ore.
am luat 9 in teza la mate.si am un 9 si doua note de 10.nu prea mi se pare ca alea is 10,mai mult 9 meritam la toate orele,darr asta e grozav pentru ca e mai bine decat ce-a fost la gogu.pentru ca invat si pentru ca nu imi mai e asa greu sa ies la tabla.chiar daca in primele saptamani o uram pe draghici pentru ca ne scoatea des la tabla,e grozava.si nu-mi mai tarasc picioarele.cel putin la ora ei.
imi place fericirea alexandrei.e un fel de fericire patata,dar daca asta ii aduce un zambet pe fata,eu nu am nimic impotriva imaginatiei pe care o detine.pentru ca ei ii e de-ajuns sa il vada ca se devieze la o gramada de prostii!
am primit primul cadou de craciun.e de la alexandra si e un fel de sarafan dragut si calduros si are guler dragut.si imi place,e in dungi si e colorat.ce poate sa fie mai dragut de atat?XD si oja gri spre negru =D
fericirea andrei e un fel de [si sunt sigura ca o sa ma contrazici si o sa-mi spui ca n-am dreptate,dar asa iti vad eu fericirea.pentru ca esti fericitaaa.] fericire in rate.pentru ca odata ce e fericita plateste cu o gramada de momente in care se uita in gol si crede ca n-o bag in seama si nu observ si doare chestia aia.
apoi e jumatatea mea de fericire cu care ma multumesc pentru ca fericirea e grozava in orice cantitate ar veni,si uneori se schimba in fericirea cu rate.dar sunt dispusa sa platesc si imi asum riscul,am de gand sa trec peste asta.
nu-mi aduc aminte cum se spune traieste clipa in latinaaa....cccc..carpe diem.
carpe diem!^____^

(Someone stop this)
I've gone to far to come back from here, but you don't have a clue
You don't know what you do to me

meh,I still don't wanna stop it.
You don't know what you do to me

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire