CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

duminică, 7 noiembrie 2010

Loteriaaa.

Din biografia mea - "In toamna anului 2010,debuteaza cu postul ^^Ce as face daca as castiga la loto^^."

Ca sa ma telecomandizez...
Nuuu stiu!XD

Planuiesc sa castig inca de cand mi s-a permis sa bag primul meu bilet propriu si personal.De mentionat ca de fiecare data cand bag ii musai sa-mi iasa doua sau macar un numar.Cand o sa se dea premii bune si pentru asta,o sa joc in proasta.

Dupa lungi sedinte in care am gandit intens...

1. Din capatul listei,m-as muta.Nu din Craiova,din cartierul asta.Evident,nu pot sa exprim in cuvinte bucuria care ma cuprinde cand trece cate o shakira 'cause I'm a gipsy ~(:~ cantand ultima manea a lu' Salam ca sa ma upgradeze in materie de muzica,sau cand mai trec pe la cimitir si observ cate cruci s-au mai rupt de la ultima vizita si daca iar au furat si resturile de lumanari ce ramasesera pe-acolo.De nementionat(defapt daca stau sa ma gandesc acum mentionez...) e si modu' in care claxoneaza variantele masculine de shakira pedofile,sau cum daca ma plimb cu potaia pe strada si o strig se trezeste inca unu' sa faca asta,evident,pocindu-i numele.
Am umplut zeci de foi cu shite de cum ar arata camera mea and stuff.Adica fiind dubla de asta actuala.XD

2. As cumpara Cdurile de la fiecare trupa care imi place.Stiu,exista downloadul de pe net,simplu si "rapid",dar ar fi calumea sa am un raft cu toate trupele care imi plac.Si cand completez o leapsa sa ma misc la raft sa vad.

3. Ii cumpar mamei sofer propriu si personal XD Ricky 2.

4. Imi atasez la viitoarea mea casa un dulap-camera in care sa fie fix hainele care imi plac.si imi cumpar accesorii.Multe XD I'm a girl,after all.

5. Ii cumpar lu' Kid un PS3 si un plic cu bani cat sa isi ia ce masina vrea el.Gen thanks Mtv for pimpin' my ride.

6. Merg la mare.Singura.Adica imi caut pe cineva dispus sa ma duca pana la mare si sa ma fatai prin Constanta cu masina caat vreau.Si o sa stau singura noaptea pe plaja si o sa ma uit la luna si apoi ma transform in varcolaca.Carcalaca XD

7. Construiesc o casa[imi ajung banii de la loterie pentru toate astea?o.o oh,well,castig de doua ori!] la munte si una la mare pe care le amenajez exact asa cum vreau eu.Casele MELE de vacanta.Daca ma venereaza destul colegii ne facem excursiile acolo XD

8. Ma duc la cate piese de teatru vrea persoana mea :) Ma mai uit de doua ori la circului lui mateo,cu aceeasi actori,chiar daca erau incepatori,pentru ca am putut sa vad si repetitiile si actorii in normalitate si piesa si a fost grozav.

9. Ma uit la crima la howard johnson[asa scria pe afis?] si ce a mai fost pe blogul lu' Bendeac o_o He seems kewl,dar e imposibil sa aud ceva din inregistrarile de pe youtube.

10. *drums* Bag in banca daca imi mai ramane ceva.Dar ma plimb mereu cu hartii de 1 leu in portofel,ca sa para plin ^^ 10 lei in d'alea de 1 XD

I so bored.And so sleepy.Am impresia ca maine dau lucrare la romana...
Midnight.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire