CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 25 octombrie 2010

Tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?

I'm doing this XD
Imi place intrebarea.
First mi-am succit bine oasele pe scaun pana mi-am gasit ideile mele si karma.Apoi am dat click pe toate chestiile care aveau posturi de genu'.It was something like "2012 2012 2012" and I was like bullshit *cough* bullshit *cough*.

Maan... .___.
Daca as vedea viitorul,probabil ca as fi disperata sa il fac sa iasa excat asa.Si as fi influentata de faptulc a stiu ce o sa se intample si bla bla.
Mi-ar placea sa imi pot vedea viitorul apropiat.Gen ce are de gand sa spuna draghici in 10 secunde sau sa imi dau seama ca un dobitoc o sa aiba ganduri cretine in preajma mea?Ce zen a sunat asta.

That's so fuckin usual..Adica mi-ar placea sa stiu daca o sa gasesc iubirea si cate failuri o sa am inainte,si mi-ar placea sa aflu ca intr-un final o sa raman cu andra si cu restu',si chestii...si chestii.

Simt nevoia sa dau un delete la tot postu.Bullshiiiiiiit.
Imma make this easy for me.
Ce as face daca as vedea-o pe eu din viitor.
M-as asigura ca sunt la fel de cretina ca acum.
Dupa umiiila mea parere,sunt intreaga la cap,pot sa iau decizii care ma influenteaza mai mult,ca as putea sa am grija de vreo doi trei plozi si sa fac zile amare cuiva XD
Theeen,mi-ar placea sa stiu ce slujba aleg in viitor.Momentan e legat de un zar care nu se opreste,nu se hotaraste la ce numar sa stea,asa ca nu stiu ce o sa devin.Sau DACA devin ceva,pentru ca as putea sa ma intalnesc cu moartea pana atunci XD Am un umor negru azi.
Si..si chestia asta e un fail.
Dar vreau sa o intreb pe stefaniaaaa din viitor daca o sa castig mp3ul ala nenorocit :3 pentru ca n-am castigat concursul si n-am fost asa dezamagita dar daca ma lovea narcisismul in perioada aia,jur ca mp3 scria pe mine v.v

Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin


Ideea asta creata sa scriu despre asa ceva o venit de la Blogatuu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire