CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

miercuri, 13 octombrie 2010

Jim,baiatule..:>

ce s-ar intampla daca...
Jim scrise plictisit titlul pe foaia caietului de tema,apoi ofta lung.Ura sa scrie compuneri la romana,ura sa faca orice altceva ce nu includea calculatorul.
Bineinteles,il puteai pune sa iti scrie un referat in word de trei pagini despre lucrurile pe care le puteai gasi pe wikipedia,pe langa un site asemanator dictionarul parea..o chestie batrana plicticoasa.Baiatul rase,gandindu-se brusc la profesoara lui de chimie.
Se aseza pe pat si isi apuca una dintre suvitele mai lungi de culoarea graului din parul sau des,incepand sa o roada.Unii scriitori isi rod creionul atunci cand scriu,sau isi mangaie barba.Jim se cufunda in ganduri atunci cand incepea sa isi roada parul.Desigur,era putin ciudat cand se spala pe cap cu sampoane care miroseau a capsuni,ar fi preferat niste chipsuri,dar cel putin medita.
-Hî,ha,ha!'sup baby?
Jim se ridica razand din pat,crezand ca devine schizofrenic.Adica,asa era Johnny Bravo...tipu' aaala blond,obsedat de freza lui,cu un corp la fel de atletic ca profu' lui de religie dependent de McDonalds.Tipu'..tipu' care statea acum in fata lui cu un tub de fixativ si o oglinda aranjandu-si parul?!Ce se intampla aici?
BOOM

Baiatul iesi din camera speriat dupa sunetul unei explozii.Nu erau parintii lui mai responsabili?Desigur,mancase pamant de cateva ori cand fusese mic si nu intotdeauna isi aminteau sa ii aduca de mancare,dar mama lui stia sa foloseasca un cuptor...nu?
-Nuuu,DeeDee,nu apasa butonul ala?
In fata lui Jim,cu parul roscat inchis,mai scund decat majoritatea colegilor pe care ii avea baiatul,statea punctul de holbare al elevului de cand era la gradinita - dexter.
-Uuuuh,butonul asta ce face?insasi prostia intruchipata,sora lui dexter,evident...si apoi,un boom.Blonda inalta,cu doua codite alerga prin bucataria care,spre deliciul ei,era plina de butoane de toate felurile.DeeDee apasa si tragea de ele facand lucrurile sa se miste si sa explodeze.
-Kaaa Boom!fata in roz era in extaz.O trapa ascunsa in spatele unui dulap ii conduse pe cei patru spre un laborator...care se presupunea a fi secret.Johnny continua sa isi aranjeze parul,etalandu-si muschii,in timp ce Dexter isi mangaia cu delicatete parul,disperat de actiunile lui DeeDee.
-Butoanebutoanebutoaneeeee.....soareeeci.
DeeDee se opri,ochii si gura ei formand fiecare cate un "o".Jim nu era sigur daca o venea de la obsesie,oroare sau de la... omg .Dar cel putin fata statea linistita.Dexter radea isteric,afisand un chip care ar fi mers bine cu filmul horror de aseara.Poate ar fi putut sa-l sperie,daca nu l-ar fi uimit mai mult faptul ca se afla langa personaje de desene animate.
Imediat,baiatul fu doborat de o pisica albastra..da,albastra,ce fugarea un soarece mic.Epiiiiic.Bravo man,care statea langa el,incepu sa tipe la randul lui,fugind in bratele lui DeeDee.Insa soarecele disparu intr-o gaura din peretele ce trebuia sa fie un scut,fapt ce il facu pe dexter sa se intrebe de ce nu e securizata partea aia de perete.O..apasare de buton verifica gaura soarecelui si o inchise fara probleme.
DeeDee reincepu fuga prin laborator apasand pe butoane,in timp ce dexter isi epuiza plamanii tipand la ea,fiind indiferent la ideea ca sora lui era destul de surda.Un gand diabolic ii strafulgera insa mintea si,dand o fuga in celalalt capat al coridorului,sterpeli fara probleme una dintre cele mai iubite lucruri ale lui DeeDee - nu,nu un ponei roz cu butoane atasate,ci o simpla foaie mazgalita stangaci,un portret pe care DeeDee il facea atunci cand butoanele erau inaccesibile.Dexter isi ameninta sora cu privire la desen,insa aceasta nu avea nicio problema:
- E ooooooooo...stai,un buton!...e ok.Mai am vreo 575686754534463 copii.
Jim se uita clipind la Johnny,care isi aranja o suvita rebela.
-Baby,unde e fixativul alaa?
-Ajungeee.Tipatul baiatului o oprii pe DeeDee in perete,in timp ce Dexter isi jupuia usor portretul.Imediat ce tipa,lucrurile disparura,iar el se trezi suspinand in propriul lui pat.
Confuzia isi aseza patura moale pe gandurile baiatului,dar in sfarsit intelese,atunci cand simti miros de fixativ in camera.
Jimmy se ridica din pat si lua pixul,incepand sa scrie la compunerea sa pe care o avea de predat maine.

Ha,ha,ha...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire