CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

marți, 15 iunie 2010

emolitic.

sunt o...ummm...o corcitura?.-.
some people said I'm emo.
some people said I'm...rock?.-. or something like that.
some people said I'm just a freak.And I think that's the biggest truth.
thee ugly truth.
I'm not a bitch,yet.

Ma gandeam ca daca ma cert stai stai stai.analizati bine.euuu.adica eu! gandeam !asa ca...Ma gandeam ca daca ma cert cu cineva sunt o curca plouata si-mi tremura degetele mai ceva ca de-obicei.Poate chiar sunt anemica.Si intr-un fel,chiar imi..nu stiu ce vroiam sa spun aici.Me sucks baaad.Degetele mele,daca ar avea scuza unor 80 de ani..adica stai,ca media noastra de viata ar fi buna dac-ar fi macar 40.Degetele mele,daca ar avea scuza unor..50 de ani,ar fi oos si piele lasata ca la un Saint Bernard.Cand o sa fiu senila,o sa-mi iau unul.Inainte sa imbatranesc..inbatranesc?.-. ba,imbatranesc.Inainte sa imbatranesc,dalmatianul meu o sa moara.Ma-ntreb ce nume o sa aibe dalmatianul.Pot sa-i spun Spot?Vreeau sa aibe multe petee.Si pe Saint Bernard o sa-l cheme Gheorghe XD Sunt nascuta de...Gheorghe de la Cernica,sau ceva e genu' .-. Bine macar ca am avut o bunica si ca parintii mei nu au observat V.V Imaginati-va.Gheorghita's blog?Hei,m-am facut sa rad :>
Deci se pare ca ma mut singura in Liceu' de arta.saaau as putea sa o car pe aadax dupa mine.sau as putea sa ma mut altundeva.Pai wtf,copaci sa ai umbra este,scoala cica nu se face,baieti naspeti si preocupati doar de matematica este,ciresi cica este si d-aia.ce sa nu-ti placa?Daca mai gasesc unu' cu cires bun si sanse de stat p-acolo?
eniuei,vreau o melodie emolitica si n-am decat evanescence.ador videoclipul asta.recte my immortal.pot sa ma lipesc de perete ca o lipitoare infecta si sa stau acolo pe toata perioada verii?

tenc iu for luzing iour taim hir,V[V for Vendetta.]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire