CHERRY BOMB.

Fiica lui Hitler/Normala printre anormali/Stefi.

luni, 10 august 2009

Etern story - Ciresica's life.

Ciresica e mai mult un mar.
Dar imi placea jocul cu ciresica.

Acum multi multi ani [12,dar cine mai spune adevaru'?] s-a nascut un copil frumooos [ma rog,toti copiii sunt frumosi cat sunt mici] cu ochi verzi albastri si zambet [stramb] minunat.
Si tot crescand,copilul devenea tot mai destept [ciudat,toti se uitau la ea ca felul 14,dar oricum,trebuia sa fie incurajata].Tot crescand obrajii ii deveneau mai mari,semn ca inteligenta crestea si ea [de la un punct ajungand virgula],buzele se inroseau din ce in ce mai mult iar oamenii spuneau ca asta e semnul frumusetii [care s-a dovedit a fi semnul ca se musca des de buze].
Dupa cativa ani,copilul a trecut de la gradinita [din care evadase..] la scoala,pe care o iubea [ca pe praful ei din ochi] si ii placea mult sa invete [atat de mult ca nu reusea sa tina bine minte alfabetul,dar se rezolva si asta..].
Tot crescand ajungea mai mare si se minuna de prostia din [ea] jurul ei...[stia si ea ca e proasta,dar prindea curaj cand se uita in jur].Dupa ani [5,dar cine mai numara?] de chin,s-a trezit intr-o vacanta ca ar fi frumos sa aibe unde [abera] sa isi noteze toate gandurile ei....[stupide].
Asa ca o intrat pe blogspot si a reusit sa bage niste coduri pe-acolo.Asa s-a nascut Ciresica's blog.Copilu' stia ca nu e chiar o cireasa,exceptand obraji mari de Saint Bernard,dar aia nu prea conteaza.

Acum ca stiti care e faza...Sper sa incetati sa fiti cretini [ cel putin aici ] si sa va aduceti aminte ca ati fost si voi mici,tembeli [mici fara mustar,mie nu imi place mustarul] si ca rasul face bine la inima.

Cee ya!^^'

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire